• img1
  • img2
  • img3
  • img5
  • img4
  • img6
  • img7
  • img8
  • img9

Τεχνολογία και Εργαστήρια Εστιατορικής Τέχνης

Ενδεικτικό Υλικό Μάρτιος 2020 (Πρακτική Κατεύθυνση - Κλάδος Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων)
Ειδικότητα:  ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΙ – ΞΕ3
Μάθημα: Τεχνολογία και Εργαστήρια Εστιατορικής Τέχνης

Θέμα Αρχείο Ημερομηνία
2.1 Ολοκληρωμένο Σύστημα Παραγγελιοληψίας και Διαχείρισης Παραγγελίας 17/03/2020
2.2 Χαρακτηριστικά του Συστήματος 17/03/2020
Καταγραφή εξοπλισμού 17/03/2020
Απογευματινά Τσάγια 17/03/2020
Επικοινωνία 17/03/2020
Θεωρία και Φύλλα Εργασίας 25/03/2020