ΚΛΑΔΟΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ - ΘΞΜ1, ΘΞΜ2
Ενδεικτικό Υλικό
Θεωρητική Κατεύθυνση
Κλάδος Λειτουργίας και Διαχείρισης Μονάδων Φιλοξενίας
Ειδικότητα: Διαχείριση Μονάδων Φιλοξενίας - ΘΞΜ1, ΘΞΜ2
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
|
Α' ΕΤΟΣ
|
Β' ΕΤΟΣ
|
ΘΕΜΑ
|
Αρχείο
|
Ημερ.
|
ΘΕΜΑ
|
Αρχείο
|
Ημερ.
|
Νέα Ελληνικά
|
Ελεύθερος Χρόνος-Ψυχαγωγία/Επιστολή |
|
27/03/2020 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Μαθηματικά
|
|
|
|
Τριγωνομετρία |
|
26/03/2020 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Αγγλικά
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Τεχνολογία και Εργαστήρια Κλάδου και Ειδικότητας
|
|
Ενδεικτικό Υλικό
|
Α' Έτος
|
Β' Έτος
|
|
Θέμα
|
Αρχείο
|
Ημερ.
|
Θέμα
|
Αρχείο
|
Ημερ.
|
Εισαγωγή στη βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Αρχές Μαγειρικής
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Αρχές Τραπεζοκομίας
|
ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α & Β |
|
30/03/2020 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Αρχές Ασφάλειας και Υγιεινής
|
Σημειώσεις και Ασκήσεις |
|
08/04/2020 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Εθιμοτυπία και πρότυπα συμπεριφοράς
|
|
|
|
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ |
|
31/03/2020 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Αρχές Υποδοχής και Οροφοκομίας
|
|
|
|
Καθαρισμός Δωματίων |
|
06/04/2020 |
|
|
|
Οργάνωση Τμήματος Οροφοκομίας |
|
06/04/2020 |
|
|
|
|
|
|
Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Αγορές τροφίμων και Διαχείριση Αποθηκών
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Εφαρμογές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
|
Υλικό |
|
20/04/2020 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|